Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (2.65 secunde)
Tanase a miscat mingea pentru Rusescu, iar acesta a incercat sa o plaseze sub transversala dar oaspetii au respins in corner.
"Chiar am simtit ca voi da gol, am facut pariu cu Cristi Tanase ca o sa dau gol si Piti cred ca m-a simtit ca o sa dau gol. ... Ar fi trebuit ca Tanase sau Chipciu sa faca parte din primul 11.
Tatarusanu - Rapa, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa / Stanciu, Iancu / Radut - Tanase - Nikolici Primul 11 Petrolul cu care Contra ar putea ataca Steaua: ... Bokila - Nikolici, Hamza - Tanase, Marinescu - Bourceanu si Grozav - Adi Popa.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Popa, Stanciu, Tanase (Cristea ‘63) - Piovaccari (G.
Tricolorii au castigat cu 3-0, golurile fiind marcate de Marica, Pintilii, in prima repriza si Tanase in repriza a doua. ... Golurile au fost inscrise in prima repriza de Marica si Pintilii si de Tanase in repriza a doua.
Steaua cuteaza doar citeva sarje prin Stanciu si Tanase, evident cei mai tehnici jucatori ai campioanei noastre. ... Asta dupa ce in minutul 59 Tanase il incercase si el pe portarul englezilor cu un lob bine executat.
l-a faultat pe Lazar 83‘ Gicu Grozav a intrat pe teren in locul lui Stancu 78‘ Chiriches a primit cartonasul galben * Olanda - Ungaria 6-1, autogol Szllard Devecseri 68‘ Tanase l-a inlocuit pe Maxim 64‘ Sonejee i-a luat locul lui Vales 64‘ Sutul lui Latovlevici se duce in plasa laterala 62‘ Torje inscrie din penalti, portarul gazdelor a atins mingea.
Abia in minutul 34, Tanase a trimis primul sut pe poarta pentru nationala lui Piturca. ... Tanase a fost la un pas de 2-0, dar portarul finlandezilor a respins de sub transversala.
Nu-mi aduc aminte daca a cerut schimbarea lui Tanase. ... La Tanase m-a deranjat ca a pierdut prea mult mingea, dar mi-am dat seama ca pe postul pe care juca el era un post greu si a jucat bine.
Foarte putina miscare in atac, si de la Coman si de la Tanase. ... Balgradean - Benzar, Planici, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tanase, Fl.
Era considerat urmasul marelui artist Constantin Tanase. ... A aparut pe scena alaturi de artisti importanti, de la Maria Tanase la Puiu Calinescu sau Anda Calugareanu si, de asemenea, in numeroase productii de radio si televiziune, devenind unul dintre cei mai indragiti umoristi din Romania.
stelian-tanase.ro: GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul "cafea" si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
stelian-tanase.ro: GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU Gheorghe Florescu este unul din putinii cafegii ai Bucurestiului. Nascut in luna mai 1944, chiar in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
stelian-tanase.ro: GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) Despre Gheorghe Florescu, Stefan Agopian scria in Academia Catavencu astfel: Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'.
Stelian TANASE) Am petrecut zilele de 21-24 decembrie in strada. Am fost in 21 la baricada de la Inter, in 22 dec.
Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. A inceputurilor tranzitiei. Cine l-a cunosct numai in ultimii ani, vede numai cabotinul, personajul searbad, agresiv, fara substanta, pe vehementul si galagiosul platourilor tv.
Ultima editie a strans laolalta, pentru trei saptamani, 13 tineri animatori coordonati de trainerii Dan Panaitescu, Luiz Stockler si Anna Florea, si indrumati de animatorul roman Matei Branea si de regizorul si scenaristul Andrei Tanase.
https://www.facebook.com/events/614206685439105/ A doua zi, joi, 11 mai, ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase - Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase iivor urma alte doua evenimente:
Culeg foarte multe informatii pentru romanul meu balzacian, ne-a spus Stelian Tanase. La standul sau gasiti cartile lui, printre care si Marele incendiator - Cronica unui fapt divers.
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
google-analytics.com